Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Glutenfria hirspannkakor

Glutenfria hirspannkakor:
1 1/4 dl hirsmjöl
1 1/4 dl rårismjöl
2 krm salt
1 msk husk
3 stora ägg

5 dl valfri mjölk



Blanda mjölsorterna, salt och husk i en skål och

vispa i hälften av mjölken

Tillsätt de lätt uppvispade äggen.

Tillsätt resten av mjölken, och vispa till en slät smet.

Låt stå i rumstemperatur i en timme.
Grädda sedan dina hirspannkakor som du gör med vanliga pannkakor eller plättar i förslagsvis gjutjärspanna.





Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N