Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

MANDELÄPPLEBRÖD


tre skalade äpplen i bitar lägges i plastbyttan
häll på rikligt me kanel o skaka om äpplebitarna så att kanelen fördelar sej jämnt över bitarna
1dl malen mandel
en rågad tesked bakpulver
4 ägg
RÖR ihop inte vispa i plastbunknen ingefärlig storlek som på bilden( en literbunke e de)
kör i micron på 8 minuter vält opp på locket (locket ska inte vara på under gräddningen)
låt brödet svalna odentligt innan du förvarar det i sin bunke i kylen
skär med vass kniv
passsar som smörgås till morgonens fika o också till gäster me smör på till kaffet
istället för bullar o kakor



oldwolfie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N