Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spröda ingefärsflarn (ca 20 st)

Spröda ingefärsflarn (ca 20 st)

50 g margarin eller smör
1/2 dl socker
1/2 tsk ingefära
1/2 tsk vaniljsocker
3/4 dl vetemjöl

Rör matfett, socker, ingefära och vaniljsocker smidigt. Tillsätt mjölet och arbeta ihop degen. Bred ut smeten på smord och mjölad plåt till runda kakor, ca 7 cm i diameter. Grädda kakorna mitt i ugnen ca 5 min. Ugnstemp: 200°C, varmluft 175°C. Lossa kakorna med vass kniv. Böj eller rulla ihop dem genast.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N