Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bechamelsås (4 port)

Bechamelsås (4 port)

4 dl mjölk
2 msk mjöl
1 msk margarin
salt och peppar

Smält margarin och mjöl i en kastrull. Späd med mjölken under omrörning. Koka såsen i 4 - 5 min på medelsvag värme. Smaksätt med salt och peppar



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N