Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spagetti med saffransfisk (2 port)

Spagetti med saffransfisk 2 port

200 g Bandspaghetti, Tunn Spaghetti eller Spaghetti

Saffransfisk:
300 g fiskfilé t ex torsk, sej eller annan vitfisk
1 purjolök
1 fänkål eller 1 paprika
smör eller margarin
2 dl crème fraiche t ex smaksatt med tomat & saffran
1/2 dl vatten
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Till servering:
apelsinskivor

Koka pastan, följ anvisning på förpackningen. Häll av kokvattnet och låt rinna av i durkslag. Ansa, skölj och skär purjolöken och fänkålen (eller paprikan) i tunna bitar. Hetta upp matfettet i en stekpanna och fräs lök och grönsaker. Tillsätt crème fraiche och vatten. Skär fisken i bitar och lägg dem i såsen. Låt fisksåsen koka på svag värme under lock ca 5 min, eller tills fisken känns färdig. Smaka av med salt och peppar. Servera saffransfisken med den nykokta pastan och ett gott bröd. Garnera gärna med apelsinskivor. Smaklig måltid!



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N