Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Filé & fruktspett (4 port)

Filé & fruktspett 4 port

500 g välputsad fläskfilé
1 tsk margarin
salt o peppar
2 äpplen
1 apelsin
1 tsk blandad kött- och grillkrydda

Servering
6 dl kokt ris
1/2 finhackad gul lök
2 msk chilisauce
grönsalladgurka

Skär köttet i 20-24 skivor och stek dem lätt på båda sidor.Salta och peppra Skär äpplena i klyftor Skär halva apelsinen i fyra klyftor och spar två klyftor till senare Varva kött och äpple på spett krydda extra med lite kött- o grillkrydda Pressa över den sparade apelsinhalvan Grilla spetten 5-6 min Sätt en apelsinklyfta på varje spett Blanda nykokt varmt ris med mycket finhackad lök och chilisauce. Servera spetten med riset, grönsallad och gurkstavar



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N