Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Toscarutor i långpanna

4 ägg
100 gr smält margarin
4 dl mjöl
3 tsk bakpulver
4 dl strösocker
1 ½ dl mjölk

Glasyr:
200 gr margarin
3 dl havregryn
2 dl socker
1 dl sirap

Ägg och socker vispas pösigt. Blanda i resten av ingredienserna och vispa till en jämn smet. Häll smeten i en smord och bröad långpanna. Grädda i 20 min i 200°. Blanda under tiden ingredienserna till glasyren och koka den till det blir trögflytande. Bred ut glasyren på den bakade kakan. Grädda i ytterligare 5 min i 225°. Skär kakan i rutor innan glasyren har stelnat.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N