Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Brownies med hallon och valnötter

75 g blockchoklad
75 g smör
2 ägg
2 dl rårörsocker
1 ½ dl vetemjöl
100 g grovt hackade valnötter
50 g grovt hackad blockchoklad
1 dl hallon

Smält choklad och smör i vattenbad.
Vispa ägg och socker pösigt och rör i chokladblandningen.
Rör försiktigt i vetemjöl, valnötter och hackad choklad.
Häll smeten i en väl smord liten långpanna. Det ska bli ett 2 cm tjockt lager.
Tryck ner hallonen i smeten.
Grädda kakan i 150° i 40-45 min.
Låt den svalna på galler.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N