Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Sega hallonrutor

Sega hallonrutor

Ugn 175 grader


200 g smält smör eller margarin
4 ägg
6 dl strösocker
6 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker

Garnering: hallon och flagad mandel


Rör samman alla ingredienser, vispa ej!!
Bred ut smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna, 30 x 40 cm.
Lägg på hallon och ev. flagad mandel.

Grädda ca 40 minuter. Vänd plåten över kakan när den tagits ur
ugnen och låt kakan svalna så (den skall bli seg!). Skär i rutor.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N