Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kanelbrownies

200 g smör eller margarin
200 g mörk choklad
4 ägg
3 dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
2 tsk mald kanel
50 g valnötter

Sätt ugnen på 200°C.
Smält matfettet i en kastrull.
Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i matfettet på svag värme.
Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel.
Rör ner mjölblandningen i äggsmeten och sist chokladen.
Klä en liten långpanna 20x30 cm med bakplåtspapper.
Häll smeten i långpannan.
Fördela nötterna i ett jämnt mönster över smeten.
Grädda kakan i mitten av ugnen ca 20 minuter.
Kakan ska fortfarande vara lite lös.
Låt svalna.
Skär kakan i rutor.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N