Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Frusen mocca- dajm tårta

3 st Ägg vitor
2 dl Socker
1½ dl Mandel

Fyllning
3 st Äggulor
3/4 dl Socker
1 dl kallt kaffe
2 p Dubbeldajm eller kulor ca 120 gr
3 dl Vispgrädde



Mal mandeln.
Vispa äggvitorna till hårt skum vänd ner mandeln & sockret.
Papper i botten på en löstagbar form. Häll i smeten grädda i 150°
ca: 50-60 minuter på nedersta falsen.

Fyllning:
Vispa äggulor och socker pösigt.
Blanda ner hackad dajm eller hela kulor och kaffe.
Vispa grädden, rör ihop allt.
Låt kakan svalna, häll över smeten. Frys i minst 3 timmar.
Ställ in i kyl 30 minuter innan servering.
Grädde och dajmkulor ovanpå.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N