Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Muffins med vit chokladglasyr

100 g smör, 2 ägg, 2,5 dl socker, 1 msk vaniljsocker, 2 msk vatten, 2,5 dl mjöl, 1 tsk bakpulver
Glasyr:
1/2 dl grädde, 100 g vit choklad, 1 dl florsocker, lite kokosflingor

Smält smöret. Vispa ägg och socker. Blanda mjöl, bakpulver+vaniljsocker och vänd ner det + smör och vatten i äggsmeten.
Fyll muffinsformar till 2/3 med smeten. Ugn 225° i ca 15 min.
Glasyr:
Koka upp grädden, blanda ner chokladen(småbitar), rör om så den smälter. Rör ner florockret. Bre glasyren över muffinsarna (muffinsen?? :? ) strö på kokosflingor. Ställ kallt så glasyren stelnar.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N