Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tomatsoppa med fetaost 4port

2 burkar krossad tomat
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
3 dl vatten
2 tärningar grönsaksbuljong
1 tsk rosmarin
1 msk oregano
2 msk rödvinsvinäger
1 msk socker
4 msk fetaost

Fräs hackad lök och vitlök i olivolja.
Tillsätt krossade tomater och vatten.
koka upp.
Krydda med buljongtärningar, rödvinsvinäger, socker och örtkryddorna.
Smaka av.
Tillsätt smulad feta ost och servera soppan varm.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N