Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

MARINERAD FISK MED SWEET CHILISÅS

MARINERAD FISK MED SWEET CHILISÅS

600 gram torskfilé
1 matsked smör
0,5 tesked salt
0,5 kryddmått peppar
-----------------------------------
--- MARINAD ---
0,5 matsked citronskal; rivet,
1,5 matsked citronsaft
2 matsked soja, japansk
0,5 tesked ingefära,; malen
1 matsked honung
-----------------------------------
--- SWEET CHILISÅS ---
2 deciliter créme fraîche
2 matskedar Sweet Chili Sauce
salt
peppar
-----------------------------------
--- TILLBEHÖR ---
kokt ris
lime
sockerärtor
majs

Trots den korta marineringstiden får fisken en spännande smak av citron och ingefära.
[u:8e09f8da14]
Gör så här:[/u:8e09f8da14]

1. Blanda ingredienserna till marinaden och häll över fisken. Låt den
marinera i kylen ca 30 min.
2. Låt fisken rinna av. Stek fisken i smör i en teflonpanna 1-2 min per
sida.
Krydda med salt och peppar
3. Blanda crème fraiche och sweet chilisås. Smaka av med salt och peppar.
4. Servera fisken med sweet chilisås, ris, lime och lättkokta grönsaker.
4 pers



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N