Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bountykaka

3 ägg
4,1/2 dl strösocker
4 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
4,1/2 msk kakao

1,1/2tsk vanilljsocker
ca 2 1/2 dl kokande vatten
225gr smält margarin

Gör så här:
Vispa socker, äggen poröst.
Tillsätt de torra ingredienserna och sedan det smälta margarinet + vatten.
Grädda kakan i 175g i ca 15-20 minuter.
Låt sedan kakan svalna.

Smörkrämen:
225 gr margarin
4 dl florsocker
2 ägg
3/4 pkt cocosflingor

Smält margarin och tillsätt resten av ingredienserna i smeten.
Låt den svalna . Bred smörkrämen över hela kakan.
Smält ljus blockchoklad med 1 1/2 msk olja, bred chokladsmeten på kakan.



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N