Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pasta med Creme Bonjour Cuisin

Snabbt, gott och enkelt (för 2 personer):

1 burk Creme Bonjour Cuisin med Vitlök och Örter
1 vitlöksklyfta
Ca 10 färska champinjoner
Ca 300 g fläskfilé
Pasta för två personer (tex skruvar eller penne)

Hacka vitlök. Dela champinjonerna. Skär upp filén i mindre bitar.
Fräs vitlöken och champinjonerna i olja på medelstark värme så att de får fin färg.
Lägg i filén och bryn tillsammans med svampen.
Salta och peppra efter smak.
Blanda i Creme Bonojur Cuisin och låt smälta ut till en sås.
Servera med nykokt pasta!
Mums!

En vegetarisk och lite billigare variant får man om man helt enkelt tar bort fläskfilén och lägger till mer champinjoner. Nästan lika gott!



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N