Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Glace au four

Det här behövs till ca 4 pers

3äggvitor
4msk socker
1rund sockerkaksbotten
hallon el jordgubbssylt
1/5 liter vaniljglass

Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd sedan ner sockret.
Lägg sockerkaksbottnen på ett ungssäkert fat och täck botten m sylt
Lägg på glassen och täck genast med marängsmeten. Se till att glassen göms helt och hållet under marängen.
Grädda i ugn 175*C tills marängen fått färg. Servera gärna med bär


:lb:



Jen
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N