Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Vilt i sås med pasta

Detta recept har jag fått av min mormor som är kung i köket.
4 pers

Detta behövs:
500 gr älgkött(små grytbitar)
smör att bryna i
1 stor gul lök
2 finhackade vitlöksklyftor
100 gr kantareller eller champinjoner
200 gr bacon
1 msk viltfond
1 bit gorgonzola/el. någon annan ädelost
3 dl matlagningsgrädde
Salt och peppar

Gör så här:
Salta, peppra och bryn runt köttet i grytan, lägg till den hackade löken, vitlök, svampen i skivor och bacon klippt i bitar.
Tillsätt buljongen och grädden.
Låt puttra ca 30-40 min.
rör ner osten och smaka av med salt och peppar.
Servera med nykokt färsk pasta, och något gott bröd till.



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N