Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Sprängticka tinktur / Chaga tinktur

Jag fyller en burk till drygt hälften med sprängticka, smulor och småbitar. 

Efter det fyller jag upp burken med ljus rom och låter det stå och dra till det fått en mörk färg, minst en vecka.

Sedan silar jag upp tinkturen i förvaringsflaskan och fyller på ny rom i burken, chagan går att återanvända tills du inte får en mörk tinktur.

Häll ca 2cl av tinkturen i ditt the/kaffe/shake :-D



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N