Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ossobuco

Till 4-5 personer:
4-6 tjocka skivor kalvlägg (minst 1½ kilo) bryns i smör
3 finhackade gula lökar fräses tillsammans med
6-8 grovrivna morötter i stekgrytan tills de fått färg
1/2 dl vetemjöl strös över och rörs om
2-3 brukar krossade tomater
3 dl vitt vin
1-2 dl vatten
2-3 kalvbuljongtärningar
3-5 lagerblad
svartpeppar
salt
Rör noga så att allt blandar sig och lägg tillbaka köttet och koka långsamt under lock 1½-2 timmar.
Garnera med hackad persilja och två hackade vitlöksklyftor. Servera med bandspagetti eller saffransris.



Husmor
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N