Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bärtårta

Bärtårta
Tårta med en botten av mandelmassa.

Ingredienser
till 12-14 bitar
300 g mandelmassa
3 ägg
1/2 dl vetemjöl
Fyllning:
1 dl vaniljsås
1 1/2 dl Kesella kvarg vanilj
1 liter färska blandade bär

Gör så här
Sätt ugnen på 175°.
Riv mandelmassan och rör i ägg och mjöl.
Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter.
Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.
Låt kakan kallna.
Vispa vaniljsåsen och rör i kvarg.
Bred ut fyllningen över kakan.
Lägg på bären och dekorera gärna med små blad.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N