Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chokladbollar

Tillagning av Chokladbollar

1. Vispa smör, strösocker och vaniljsocker pösigt. Gärna med elvisp.
2. Tillsätt kakao, havregryn och kaffe. Blanda allt väl.
3. Rulla runda små bollar och rulla dem i pärlsocker eller kokosflingor.
4. De man inte äter upp direkt bör förvaras i kylskåp.

Ingredienser till Chokladbollar

Cirka 30 portioner.

* 100 g smör
* 1 dl strösocker
* 1 ½ tsk vaniljsocker
* 3 msk kakao
* 3 dl havregryn
* 2 msk kallt bryggkaffe
* pärlsocker eller kokosflingor



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N