Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
250 gr djupfryst fiskfilé
1½ msk mjöl
1½ dl vatten
½ fiskbuljongtärning
½ dl grädde
2 msk hackad dill
1 msk margarin
½ msk pressad citron
Tina fisken. Vispa ihop mjöl, vatten och smulad buljongtärning, grädde, dill, fett och citronsaft i en form.
Tillaga såsen på full effekt i 3 minuter. Rör om och lägg ner fisken i formen.
Fortsätt tillagningen under lock, eller micro plast, på full effekt i 5 minuter.
Servera med kokt potatis och grönsaker.
Till 5 personer brukar jag ta ett pkt fisk på 400 gr och dubbla resten av ingredienserna.