Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Thailändsk Kycklingfilé

Thailändsk Kycklingfilé 2 port.


Ingredienser:

2 kycklingfiléer, skivade
1 msk smör
salt
2 vitlöksklyftor, pressade
1 röd pepparfrukt, urkärnad och finhackad
1½ msk röd curry
1 msk sesamolja
1 msk honung
1 lime, skal och saft
1 hönsbuljongtärning
2 dl vatten
2-3 tsk soja
2 tsk vetemjöl
2 dl matlagningsyoghurt


Gör så här:

1. Bryn kycklingskivorna i smör i en stekpanna och salt. Lägg åt sidan så länge.

2. Fräs vitlök, pepparfrukt och curry i sesamolja.

3. Tillsätt honung, limeskal och saft, vatten, buljongtärning och soja.

4. Rör ut mjölet i yoghurten och vispa ner blandningen i såsen.

5. Lägg i kycklingen och låt den sjuda i ca 10 minuter i såsen.

6. Servera med ris.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N