Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kyckling Bhuna

Kyckling Bhuna 4 port


Ingredienser:

4 kycklingfiléer
1 msk vegetabilisk olja
1 msk olivolja
1 tsk garam masala
Marinad:
6 msk naturell yoghurt
1 citron, juice av
2 vitlöksklyftor, finhackade
½ tsk gurkmeja
1 msk paprikapulver
3 kardemummakärnor, krossade utan skal
½ msk salt
1 msk chilipulver
1 msk kummin
färsk koriander


Gör så här:

1. Blanda ihop ingredienserna till marinaden och lägg i kycklingen, marinera i minst 2 timmar.

2. Värm upp oljorna i en nonstickpanna och stek kycklingen tills genomstekt.

3. Tillsätt garam masala och färsk koriander. Servera med pilauris och varma naanbröd.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N