Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chicken Thai Pasta

Chicken Thai Pasta 4 port

Ingredienser:

400 g kycklingfilé
2-3 dl mellangrädde
Marinad:
2 msk olivolja
4 msk stark chilisås
1 tsk champinjonsoja
2 vitlöksklyftor, pressade
2 tsk ingefära, mald


Gör så här:

1. Skär filén i ca 4 cm långa och 1½ cm breda strimlor.

2. Blanda ihop ingredienserna till marinaden. Lägg i filén och låt stå i kylskåpet i minst 2 timmar.

3. Hetta upp lite olja i en stekpanna. Häll i kycklingen och marinaden och stek tills köttet är genomstekt.

4. Tillsätt grädden och låt koka upp. Smaka av med ytterligare chili, vitlök och ingefära.

5. Garnera med hackad persilja och servera med nykokt pasta penne.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N