Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Saftig rabarberkaka

SAFTIG RABARBERKAKA

150 g smör eller margarin
2 dl socker
3 ägg
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
3/4 dl mjölk
ca 300 g rabarber i bitar
ca 1/2 dl socker

Rör smör och socker vitt och poröst. Rör i äggen ett i sänder. Blanda mjöl och bakpulver och häll i omväxlande med mjölken. Smörj och bröa en långpanna, bred ut smeten i pannan och fördela rabarbern i smeten. Strö litet socker överst.

Grädda i 200° 35 - 40 minuter.

Bella




baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N