Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Päron med knäcksås

PÄRON MED KNÄCKSÅS

Från Husmoderns Köksalmanack 1978.

4 msk mjölk
4 msk vetemjöl
2 1/2 dl socker
150 g smör eller margarin
1 påse flagad mandel

Rör samman alla ingredienserna i en kastrull och låt det sjuda till en tjock kräm under omrörning då och då. Efter 15 - 20 minuter är såsen färdig, får svalna och hälls sedan över de avrunna päronhalvorna.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N