Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spansk räkrätt

Otestat!

SPANSK RÄKRÄTT

Den här spanska räkrätten är ”eldig” i smaken eftersom den innehåller både vitlök och rödpeppar. Servera bröd till och doppa det i det goda spadet som bildas.

4 portioner

4 msk olja
2 finhackade vitlöksklyftor
1 torkad rödpeppar
400 g skalade räkor
2 tsk soya

Gott att servera
med baguette eller annat vitt bröd.


Hetta upp oljan i en kopparpanna eller gjutjärnspanna med höga kanter. Tillsätt finhackad vitlök och krossad rödpeppar. Hetta upp, men se till att vitlöken inte blir mörk, då får den bitter smak. Tillsätt de rensade räkorna och låt dem fräsa med några minuter så att de blir riktigt heta. Smaksätt med soya.

Servera direkt ur pannan eller fördela rätten i fyra varma portionsformar med tallrikar under.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N