Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Curryfrästa musslor

CURRYFRÄSTA MUSSLOR

Gott till pasta. Musslor innehåller mycket järn och litet kalorier.

4 portioner

1 gul lök
½ purjolök
1 ½ msk margarin eller olja
2 tsk curry
1 – 2 vitlöksklyftor
1 stor burk musslor, 450 g
1 ½ dl hackad persilja

Skala och hacka löken. Skär purjolöken i tunna skivor. Fräs löken tillsammans med curry på svag värme i ca 5 minuter.

Pressa eller finhacka vitlöken och tillsätt den. Blanda ned musslor och låt dem bli varma. Tillsätt persilja före serveringen.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N