Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ugnspannkaka

4-5 pers

4 ägg
Ca 3-4dl vetemjöl
1 liter mjölk
2 krm salt
400 gr lättrimmat fläsk

Vispa äggen i en bunke.
Tillsätt sedan mjölet och mjölken lite i taget.
Blanda där efter ned resten och ställ in i ugnen på ca 225 grader i ca 20-25 minuter.

Låt pannkakan vila en stund innan du skär upp serverar den med rårörda lingon, lingonsylt, eller Hjortronsylt.



Tinaz
 

 
 
 

  Ugnspannkaka | Recept | Pasta, Potatis, Ris, Mjöl | Mjölrätter

="Tinaz"
Jojomen, det har jag gjort många gånger..och faktist då är det än godare att steka över öppen eld i en murrika panna ute i det fria med lite bacon i.....




Wink Jajamänsan håller med dig.det blir en speciell smak och när man koka kaffe oxå... Laughing

ha det gott




Jojomen, det har jag gjort många gånger..och faktist då är det än godare att steka över öppen eld i en murrika panna ute i det fria med lite bacon i.....

Tinaz



Hej Tinaz



Även Ungspannkaka kan man steka upp i dagen efter..

skär den i bitar och stek i smör i stekpanna tills den blir glansig och har brynts på sidorna.

Sockra sedan eller med sylt. mums..






Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N