Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lyxig fläskfilé

LYXIG FLÄSKFILÉ

4 portioner

500 g fläskfilé
salt, peppar
smör eller margarin
200 g färska champinjoner
1 tsk vetemjöl
2 msk portvin
2 dl vispgrädde

Skär filén i 2 cm tjocka skivor. Om den är frusen, låt den bara tina så mycket att den går lätt att skära. Stek filébitarna ett par minuter på var sida och krydda. Ta upp dem.

Bryn champinjonerna, hela eller skurna i halvor. Strö över mjöl och späd med port¬vin och grädde. Låt svamp och sås koka i 5 – 10 minuter. Lägg i filébitarna och låt dem puttra med några minuter.

Servera med ris eller kokt potatis och en god sallad.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N