Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fylld lövbiff

FYLLD LÖVBIFF

Den älskade biffen i en ny variant, fylld med senap och pepparrot och serverad direkt på varm tallrik i sällskap med en grillad tomat och råstekt potatis. Och sås till för den som önskar …

4 portioner

4 stora skivor lövbiff à ca 150 g
1 tsk salt
4 tsk ljus fransk senap
2 tsk riven pepparrot
2 msk smör eller margarin

Sås:
2 dl vispgrädde
1 tsk ljus fransk senap
ev salt och peppar

Strö salt på köttskivorna. Fördela senap och pepparrot ovanpå. Vik köttskivorna dubbla och stek dem i matfett i het stekpanna 2 – 3 minuter på varje sida. Ta upp biffarna och håll dem varma.

Häll grädde i pannan och sjud ihop några minuter. Smaksätt med fransk senap och ev mer salt och peppar.

Servera lövbiffen med sås, stekt klyftpotatis och grillade tomater.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N