Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Nötkaka

Snabb, enkel och mäktig. Inget för viktväktare dock.

1 påse hasselnötter (200g)
2 dl socker
3 ägg

Sätt ugnen på 175 grader. Lägg nötter, socker och ägg i en matberedare och kör tills nötterna är finhackade. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant. Grädda ca 30 minuter. Låt svalna helt. Sikta florsocker över kakan och servera med lösvispad grädde.

Kakan kan bakas i god tid och frysas eller vila i kylen 1-2 dygn. Ta då inte på florsocker förrän precis innan servering.



Skånekatten
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N