Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gravad lax

Till 3-4 personer:
1 liten sida lax (600g)
½ msk farinsocker
½ msk socker
½ msk grovt salt
1 knippe finklippt dill

Lägg laxen med skinnsidan nedåt och rensa den. Pricka köttet grundligt med gaffel och strö på farinsocker, socker och salt jämnt. Täck fisken med smörpapper och ställ den kallt i minst 12 timmar. Ta ut och häll bort vatten. Strö dill över och låt stå ett par timmar i kylskåpet innan den skärs upp. Servera med god senapsdressing och bröd.



Husmor
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N