Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gaeng Ped (röd thaicurry) (4 port)

Gaeng Ped (röd thaicurry) (4 port)

400 g kokosmjölk
1 msk röd currypasta
bambuskott
haricots verts
1,5 msk fish sauce
2 st kaffirlimeblad
300 g kycklingfilé(er)
1 tsk socker

Garnering
10 blad thaibasilika
röd chilifrukt

Skär kycklingfilén på längden i lagom bitar. Koka kokosmjölken tillsammans med rödcurrypastan och rör om. Tillsätt fisksås och socker. Lägg i kycklingfilén när det har kokat upp. Lägg i grönsakerna när kycklingen är klar.Garnera med thaibasilika och röd chili.

Receptet kommer från restaurang Sabai Sabai, men jag saxade det från Tasteline



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N