Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Enkel pannacotta (4 port)

Enkel pannacotta (4 port)

3 dl vispgrädde
1 liten vaniljstång
0,5 dl strösocker
1,5 gelatinblad

Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i minst 5 min. Skrapa ur fröna ur vaniljstången. Koka upp grädde, socker, vaniljstång och vaniljfrön. När grädden kokat upp, dra av den från plattan. Låt vila en stund. Tillsätt gelatinbladen och rör ut dem ordentligt i gräddblandningen. Ta ur vaniljstången. Häll upp i portionsformar och ställ i kyl tills pannacottan har stelnat vilket tar minst någon timme. Kan göras flera timmar i förväg eller dagen innan om alla formar täcks med plastfolie.

Receptet är ett förenklat recept, ursprungligen från www.ninasmat.se



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N