Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lergrytekyckling (4 port)

Lergrytekyckling (4 port)

4 kycklingdelar eller 1 kyckling delad i fyra bitar
1-1 1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 skivade gula lökar
1 finhackad vitlöksklyfta
2 strimlade paprikor
1 burk krossade tomater

Låt lergrytan ligga i kallt vatten i minst 30 min.Gnid in kycklingen med salt och peppar. Låt grytan rinna av. Lägg lök, vitlök och paprika i botten och ovanpå kycklingen. Häll över tomaterna och lägg locket på grytan. Ställ in grytan i kall ugn och sätt den på 225°. Låt grytan stå ca 90 min. Pröva med en sticka att kycklingen är klar. Servera med kokt ris och en sallad.

Receptet är saxat från Hemmets Journal



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N