Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Morotsbullar

50 gr jäst,5dl ljumet vatten,4dl rårivna morötter,1-2 tsk salt,1 msk olja,250gr kesella mager,4dl grahamsmjöl,ca 10dl vetemjöl.Smula jästen i en degbunke,rör ut den med lite vatten och tillsätt resten.Arbeta in övriga ingredienser,sist så mycket vetemjöl att degen släpper bunken.Täck med bakduk och låt den jäsa i ca 30 minuter.Baka ut ca 20 bullar, som läggs på smorda plåtar.Lägg over bakduk och låt jäsa i 20 minuter.Grädda sen mitt i ugnen i 225 grader i ca 25 minuter eller tills brödet fått fin färg.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N