Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Vaniljkaka

Vaniljkaka

3 ägg
3-5 dl mjöl
3 dl socker
2 tsk bakpulver
4 msk vaniljsocker
I dl kokt vatten
125 g smör
1 dl mjölk

Fyllning:
125 gram smör
1 dl mjölk
4 msk vaniljsocker

Vispa äggen och sockret. Rör sen i det kokta vattnet, vetemjölet och bakpulvret. Häll ned alltsammans i en form. Grädda ca 40 min i ugnen på 175 °C.

Fyllning: Koka smöret och mjölken i 2 min, rör sedan i vaniljsockret. Låt svalna och dela kakan i två delar. Bred fyllningen över ytorna och lägg ihop den.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N