Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ägg och bacon (4 port)

Ägg och bacon-macka (4 port)

8 skivor vitt formbröd
280 g (2 pkt) bacon
4 ägg
smör eller margarin till stekning

Stek bacon i en stekpanna utan fett och håll det varmt i t ex ugnen. Stek brödskivorna på båda sidor med lite smör eller margarin. Stek äggen på ena sidan. Lägg upp 4 bröd på ett serveringsfat och lägg på äggen, en på varje skiva. Fördela baconet över äggen och lägg på den sista brödskivan. Vill Du kan Du spruta över lite ketchup över baconet innan Du lägger på den sista brödskivan.



 

 
 
 

  Ägg och bacon (4 port) | Recept | Smörgåsar | Varma

Gott.. fast skippa ketchupen och häll på majonäs. Och rosta inte brödet, ta färsk formfranska. Rödlök och sallad ska oxå finnas med, sen måste man ju krydda äggen *mums* :lol:






Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N