Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kanelkyckling (2 port)

Kanelkyckling (2 port)

2 kycklingportioner, t ex klubbor
2 gula lökar
1 msk margarin
3/4 dl vatten
1/2 tsk salt
1/2 kryddmått svartpeppar
1/2 tsk kanel
1 tsk farinsocker

Tag ev av skinnet från kycklingbitarna. Skala och skär löken i skivor. Smält margarinet i en kastrull och lägg i löken tillsammans med kycklingbitar, vatten, salt, peppar och kanel. Koka upp och sjud under lock 5 min. Ta upp kycklingbitarna och lägg dem på ett ugnssäkert fat. Strö farinsockret i lökgrytan och rör om ordentligt. Skeda lök och spad över kycklingen. Sätt in fatet i 200° ugnsvärme, i mitten av ugnen och tillaga tills kycklingen är färdig, ca 30 min, ös då och då. (Prova med en sticka att köttsaften är klar.) Servera med kokt ris och gröna bönor eller ärter.

Receptet är från Vår bostad



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N