Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chokladtryffel (ca 20 st)

Chokladtryffel (ca 20 st)

100 gr mörk blockchoklad
1 mck vispgrädde
1äggula
1 msk rom

Garnering:
kakaopulver

Smält blockchokladen över ett varmt vattenbad. Rör därefter ner äggula, grädde och rom. Låt sedan smeten svalna tills det går att rulla kulor av den.Rulla små kulor och doppa dem i kakao. Förvaras kallt.



 

 
 
 

  Chokladtryffel (ca 20 st) | Recept | Julmat | Julgodis

MMmm låter jättegott! Jag som e svag för chokald också :-)

Detta måste jag prova...lite innan jul tror jag...måste ju provsmaka :-)



Mvh

Jen

Jen





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N