Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tekakor

Tekakor

5 dl havregryn
1 liter mjölk
150 gr margarin smältes
3 msk honung
2 tsk salt
100 gr jäst löst i 1 dl vatten
Vetemjöl lagom till deg.

Lägg havregrynen i mjölk över natten. Baka ut degen direkt till tekakor, och låt dom jäsa ca 1 tim på plåt. Grädda 5-10 min i 225°

Receptet är från Inger Dybedahls hemsida



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N