Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Silviakaka

Silviakaka

2 ägg
2 dl socker
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 dl kokande vatten

Glasyr:
75 g smält smör
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 äggula
kokosflingor

Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner. Slå på vattnet. Grädda i smord sockerkaksform beströdd med kokosflingor, 175-200° ca 30 min. Blanda ingredienserna till glasyren. Bred generöst med glasyr på den varma kakan. Man kan också dela kakan som tårtbottnar och lägga glasyr emellan om kakan är liten och hög. Strö kokos ovanpå. Låt svalna lite innan servering.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N