Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kanelkaka - eller falsk äppelkaka

Kanelkaka - eller falsk äppelkaka

175 g smör
2½ dl socker
2 ägg
4½ dl mjöl
2 tsk vaniljsocker
1 msk bakpulver
1 krm salt
3 dl gräddfil

Fyllning
1 dl socker
1 tsk kanel

Rör smör och socker. I med ägg och resten. Använd form med löstagbar kant. Smet + fyllning + smet + fyllning. Gräddas i en tim i 175°.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N