Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Glödhippen (hastbullar)

5 dl vetemjöl
3/4 dl strösocker
2 teskedar hjorthornssalt
1 st ägg
1/2 dl flytande margarin
1 3/4 dl mjölk

Gör så här:
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör om så att de
fördelas.
Gör en grop i blandningen, knäck ägget i gropen, häll i margarinet och slå i mjölken. Rör om med en slev, tills degen är slät.
Degen ska vara något mera trögflytande än en sockerkaksdeg. Klicka ut matskedsstora degklumpar på en
smord plåt eller plåt med bakpapper. Gräddas i ugnen 8-10 minuter i 225 g.



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N