Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chicken à la king (4 port)

Chicken à la king (4 port)

5-6 dl skuret kött från stekt, kokt, grillad kyckling
200 g champinjoner
3 msk margarin
3 msk vetemjöl
3-4 dl hönsbuljong (=vatten + buljongtärning)
2-2½ dl mellangrädde
1 röd paprika, hackad
1 tsk kinesisk soja
1 tsk salt
½ tsk peppar

Skär köttet i bitar, ta bort skinnet. Bryn margarinet i en gryta. Fräs champinjonerna 5-10 min. Strö över mjölet och rör om. Späd på med buljong och grädde under omrörning. Låt koka 3-5 min. Blanda i köttet och paprikan. Hetta upp. Tillsätt soja, salt och peppar. Servera med ris.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N