Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kladdtosca

En god och omtyckt kaka...ganska lämplig som en efterättskaka.

180 g smält smör eller margarin
6 dl socker
4 ägg
8 msk kakao
2 krm salt
2 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl

Gör så här:
Vispa samman ägg och socker pösigt. Tillsätt sedan kakao, salt, vaniljsocker och mjöl. Häll i smält smör. Häll sedan smeten i en långpanna och grädda i 200g i 15 minuter.

Glasyr:
1 påse kokos
1 dl sirap
1½ dl grädde
75 g smör eller margarin

Blanda ihop ingredienserna till glasyren och låt sjuda i Ca 5 minuter. Bred över glasyren och grädda ytterligare i 10 min. Skär rutor när kakan har svalnat.



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N