Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

NonStopklickisar (24 st)

NonStopklickisar 24 st

100 g smör eller margarin, rumsvarmt
1 dl farinsocker
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
3 dl Havregryn
1 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
100-125 g (1-1 1/2 dl) NonStop

Sätt ugnen på 175°. Rör eller vispa matfett, farin-, strö- och vaniljsocker kraftigt, tills det blir ljust och poröst. Rör i ägget. Blanda samman övriga ingredienser och rör ner dem i smör/socker-blandningen. Blanda väl. Klicka ut smeten på bakplåtspappersklädda plåtar. Lägg klickarna glest då de flyter ut, 12 på varje plåt är lagom. Grädda mitt i ugnen, 12-14 min. Lägg dem på galler, efter att de har svalnat en stund på plåten.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N